Skip to content

Afscheid nemen in gemeente Beverwijk

Sir Jamian Uitvaart ondersteunt bij het vormgeven van uitvaarten in Beverwijk en Wijk aan Zee. Met rust en aandacht kijken we samen naar de belangrijke keuzes die moeten worden gemaakt na het overlijden van een dierbare. Sir Jamian is één gezicht met een grote achterban. Dat betekent nauwelijks overhead, veel vrijheid en de juiste expertise voor het ontdekken van alle mogelijkheden.

Je kan kiezen voor een thuisopbaring maar er zijn in de gemeente Beverwijk ook diverse uitvaartcentra waar een opbaring geregeld kan worden:

De begraafplaats in Beverwijk en Wijk aan Zee is:

Een crematie is in de gemeente Beverwijk mogelijk bij:

Een uitvaart, condoleance of samenzijn organiseren op een andere plek in de gemeente Beverwijk? Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel mogelijkheden die verder gaan dan je ooit had kunnen bedenken. Denk daarbij aan de volgende (niet funaire) locaties in de omgeving van Beverwijk:

Weet jij zelf nog een mooie locatie voor een uitvaart? Laat het ons dat dan weten. Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden in omliggende gemeentes, wij helpen je graag met de juiste keuze maken.

Mocht je interesse hebben in onze hulp bij het organiseren van een crematie of begrafenis neem gerust contact op via info@sirjamian.nl of 085 019 03 03. Voor het melden van een overlijden is Sir Jamian 24/7 bereikbaar. Ongeacht waar een eventuele uitvaartverzekering is ondergebracht.