Skip to content

Afscheid nemen van een dierbare in de gemeentes Alkmaar en Schagen

De gemeente Alkmaar en Schagen heeft meerdere locaties die gebruikt kunnen worden bij een uitvaart. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, Sir Jamian uitvaartbegeleiding helpt jou graag de keuze te maken die bij jullie past. Met rust en aandacht kijken we samen naar de belangrijke keuzes die moeten worden gemaakt in de periode na het overlijden van een dierbare. Sir Jamian Uitvaarten is één gezicht met een grote achterban. Dat betekent nauwelijks overhead, veel vrijheid en de juiste expertise voor het ontdekken van alle mogelijkheden.

Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden in omliggende gemeentes. Kijk op een van de andere pagina’s voor de mogelijkheden. Mocht je zelf nog een mooie locatie weten dan horen we dat graag.

Neem gerust contact op via info@sirjamian.nl of 085 019 03 03 om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Contact met ons opnemen kan altijd, ongeacht waar een eventuele uitvaartverzekering is ondergebracht. Voor het melden van een overlijden is Sir Jamian 24/7 bereikbaar.