Skip to content

Dit is Jasper

Je bent wat je wordt. En in wat je wordt heb je oneindig veel keuzes. Dat kan ingewikkeld zijn, maar door goed stil te staan bij die keuzes kun je ook je kracht vinden. Ik vond die kracht en koos mijn eigen pad. Mijn droom. De jeugddroom om uitvaartbegeleider te worden. Een passie waarin mijn krachten samenkomen en ik echt iets kan bijdragen; kan ondersteunen bij een intens en betekenisvol moment. Het is werk waarin ik buiten de gebaande paden kan treden en mijn toekomst kan leven.

Mijn vrienden omschrijven me als nieuwsgierig, toegewijd, complex en nuchter. Ik koester de levenslange band die ik met hen opbouw, mede door mijn werk. Werk dat voor mij een levensstijl is; dat me zoveel geeft. Een continue ontwikkeling waarin ik elke dag dichtbij mijn eigen emoties sta en de kracht ervan blijf ontdekken. Het is ongelooflijk bijzonder en waardevol om naasten te ondersteunen wanneer verwachte en onverwachte emoties de confrontatie opzoeken. En om daar, dankzij de mogelijkheden van onze tijd, op unieke wijze in bij te kunnen staan. Om onzichtbaar, stijlvol en speels de gids te kunnen zijn bij datgene waar we allemaal mee te maken krijgen: de dood.

Tijdens mijn studie Human Resource Management en de opleiding tot uitvaartverzorger, bekleedde ik diverse managementfuncties in de horeca en retail. Deze ervaringen en herinneringen draag ik altijd bij me. Het zijn inspiratiebronnen waarvoor ik dankbaar ben. Ik nam geleerde lessen mee in mijn werk als uitvaartbegeleider bij een organisatie in Haarlem. Daar ontstond de wens om mijn diensten nog meer op maat te kunnen leveren. De dood die altijd ongrijpbaar zal blijven om te buigen naar een levensevenement waarin ‘hoe het hoort’ losgelaten kan worden. Daar ontstond Sir Jamian. De open blik van mijn nieuwsgierige boefjesogen leidde mij naar datgene wat ik geworden ben.