Skip to content

Ervaringen

Mei 2018 werd mijn lieve, zorgzame moeder plotseling hevig ziek. Ze bleek bij nader onderzoek longkanker te hebben met uitzaaiingen naar de hersenen. Na een periode van bedlegerig en ziek zijn die twee en halve maand duurde is zij op 30 juli overleden en werd helaas maar 60 jaar oud. We waren allemaal kapot van wat er zich zo snel heeft ontwikkeld en haar zo hard uit ons midden weg nam. Direct bij de binnenkomst van Jasper bij ons thuis zagen wij gelijk dat dit een heel lief en warm persoon was. Hij had een erg goed inlevingsvermogen. Hij nam direct al het werk uit ons handen om ervoor te zorgen dat al onze en mama haar wensen in vervulling konden gaan betreft de uitvaart en wij ons daarbij konden richten op het verdriet en elkaar. Hij ging zeer precies te werk zonder het langdradig te maken. De uitvaart was uitermate goed verzorgd en Jasper zorgde op de achtergrond met wederom groot inlevingsvermogen en passie dat alles gesmeerd en mooi verliep. Ik had dikke tranen van verdriet en was tegelijk zo gelukkig dat deze man dit zo mooi had gemaakt. Alles was zoals het moest zijn… zoals wij wilden voor mama… Ingevuld met onze wensen… door zijn passie… voor onze lieve mama.
- Richard -
Jasper Martens was de uitvaartverzorger na het overlijden van mijn man en wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. Tijdens de emotionele en enigszins chaotische bijeenkomst met de familie wist hij de rust te bewaren, beantwoordde alle vragen, liet iedereen aan het woord komen en heeft er zo voor gezorgd dat het een heel mooi afscheid is geworden voor ons allemaal. Hij is niet alleen heel professioneel maar vooral ook heel erg betrokken en liefdevol, iets wat we op dat moment heel erg nodig hadden. Wij zijn hem daar nog steeds heel erg dankbaar voor.
- Patricia -
Bij het overlijden van mijn vriendin ben je een geweldige begeleider geweest. Eerst een fijn gesprek en verder een keurige uitvaart. In alles wat geregeld moest worden was je heel attent. Daarnaast blijf je ook altijd betrokken en kom je nog langs. Je hebt het prima gedaan.
- Joke -
Ik wil je bedanken namens mijn zusjes en familie voor de goede en vooral professionele manier waarop jij ons heb begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Door jou betrokkenheid en zeker je warme persoonlijkheid en zeer goed advies op allerlei fronten is de uitvaart uitstekend verlopen van het begin tot het eind. Zowel op organiserend, zakelijk en persoonlijk vlak. Ik denk dat er geen beter beroep voor jou is. Je bent hiervoor in de wieg gelegd. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een mooie dag dankzij jou goede zorgen.
- Ingrid -
Je biedt alle mogelijkheden aan. Dit met respect voor het wel of niet aannemen daarvan. Dat staat voor iedereen vrij. Volkomen zuiver. Je bent totale dienstverlening afgestemd op de behoefte van je medemensen. Jij hebt mijn broer zo’n waardig en mooi afscheid gegeven, wat voor hem en mij zo waardevol is. Ik blijf je dankbaar. Dit is goud waard.
- Truus -
Dinsdagochtend 18 juni overleed op 94-jarige leeftijd mijn vader. Naast alle verdriet dien je ook direct weer het hoofd erbij te houden omdat er zoveel dient geregeld te worden waar ik zelf geen echt idee bij had. Je zit direct in een rollercoaster. Vanwege de presentaties die Jasper Rudolf heeft gegeven bij BNI en wat ik had vernomen via het Nova College waar Jasper een voorlichtingsbijeenkomst heeft gehouden, leek Jasper Rudolf de meest geschikte persoon om in deze intense periode mijn familie en mij bij te staan in alles wat met de uitvaart van mijn vader te maken had. Jasper maakt in zijn presentaties een bevlogen, zeer betrokken en warme indruk. In het echt is het nog veel beter. Jasper staat boven de materie, hij verstaat zijn vak, communiceert warm, begripvol, to the point en geeft inzichten, regelt alles en vergeet niets. Jasper is de begeleider die je wens als de situatie zich helaas voordoet. Dankzij de begeleiding van Jasper kijken wij terug op een prachtige uitvaart van mijn vader. Namens mijn zussen, mijn moeder, de kleinkinderen, de aanhang en mijzelf: Jasper, ongelooflijk hartelijk dank. Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen, een uitvaart verdient Jasper Rudolf Martens.
- Frank -
Onze ervaringen met Jasper Martens zijn buitengewoon goed. Hij heeft voor ons een aantal uitvaarten geregeld van mensen die weinig of geen familieleden e/o vrienden in Nederland hadden. Juist voor deze groep mensen is het belangrijk dat een uitvaart respectvol wordt uitgevoerd met de nodige zorgvuldigheid. Jasper blinkt uit in dat laatste. Hij spant zich tot het uiterste in om niemand over het hoofd te zien die eventueel nog afscheid zou willen nemen. Daarnaast is hij zeer flexibel. Bij hem is veel mogelijk. Ook voor minder vermogende klanten heeft hij een zeer mooie uitvaart weten te regelen doordat hij een aantal diensten in eigen beheer uitvoert zoals de laatste verzorging.
- Ingrid -
Mijn ervaring is alleen maar positief. Ik voelde mij gesteund en gehoord na wat mijn | onze wensen zijn omtrent mijn overleden moeder. Ik kan wel zeggen dat ik heel wat begrafenissen heb meegemaakt. De betrokkenheid van de uitvaartbegeleider vond ik altijd koel en afstandelijk. Ook zakelijk gezien draait het alleen maar om het verkopen. En dat was bij Sir Jamian zeker niet. Sir Jamian was zeer betrokken, hij komt er op terug of je het zeker weet wat en hoe je de begrafenis wil hebben. Soms heb je dat je het niet helemaal goed weet. Alles was mogelijk en bespreekbaar; daar zou Sir Jamin zeker moeite voor doen ook als het bijvoorbeeld lastig zou zijn. Met een fijn gevoel kijken wij terug op de uitvaart van mijn moeder. Dank je wel daarvoor.
- Liesbeth -
Ik wil graag mijn dank en waardering uitspreken voor de verzorging van de uitvaart van onze moeder. Het is precies geworden wat we ons er van hadden voorgesteld: sober, kleinschalig en intiem. Dank ook voor je mooie woorden en de prima regie van de uitvaart. Ik ben ook heel content met de goede uitwisseling van informatie en al het werk wat je achter de schermen hebt gedaan. Mijn broers en ik, en onze familie, kijken met veel voldoening terug op deze dag.
- Ronald -
Na het overlijden van mijn moeder heeft Jasper van Sir Jamian Uitvaart de hele uitvaart op een mooie, warme, en liefdevolle wijze geregeld. Naast zijn professionele aanpak was hij voor de nabestaanden een warm persoon met aandacht voor de mens en detail. Jasper heeft ons erg gesteund en met respect ons onze eigen keuzes laten maken. Ik kijk samen met mijn broers en zussen terug op een verdrietige, emotionele, maar dankzij Sir Jamian Uitvaart ook een mooie dag die indruk op ons heeft gemaakt.
- Brigitte -
Jasper heeft in de aanloop naar de uitvaart van mijn vader de perfecte balans gevonden tussen enerzijds nauwe betrokkenheid met mooie helpende vragen, en anderzijds het geven van alle ruimte en vrijheid om het afscheid in te richten naar mijn eigen wensen en behoeften. Op de uitvaart zelf was Jasper volledig beschikbaar en aanwezig om mij en mijn naasten te ontlasten, maar tegelijk ook onzichtbaar om alles op de achtergrond in goede banen te lijden. Nazorg neemt Jasper ook heel serieus. Voor een volgende uitvaart zal ik Jasper weer benaderen!
- Sandor -
Na het overlijden van mijn hoogbejaarde vader heeft Jasper ons op een zeer betrokken en deskundige wijze begeleid bij alles wat er moest gebeuren. Ook voor mijn hoogbejaarde moeder was hij allerhartelijkst. Daardoor bewaar ik goede herinneringen aan de condoleance en de uitvaart van mijn vader. Jasper heeft de gave om een verdrietige gebeurtenis zoals deze niet onnodig (of onecht) zwaar te maken.
- Maria -
De uitvaart van mijn man is op een prachtige wijze uitgevoerd door Sir Jamian Uitvaart. Ik als weduwe ben volledig ontzorgd tijdens de voorbereidingen. Er was niets te gek of te veel. Alles kon worden geregeld. Bij iedere activiteit was Jasper op de achtergrond aanwezig om zo nodig in te grijpen als iets dreigde te gaan zoals ik het niet bedacht had. Ook zorgde hij ervoor dat ik tijdens de zeer drukke condoleance genoeg rust kreeg om even tot mijzelf te komen. Ook de nazorg is prima geregeld. Kortom, het blijft een zeer verdrietige aangelegenheid om een dierbare te verliezen maar dankzij Sir Jamian Uitvaart krijg je de gelegenheid om ook alleen maar hiermee bezig te zijn en niet met het regelen van allerlei.
- Carin -
Heel onverwachts overleed op 20 oktober 2019 een dierbare van ons. Het eerste wat wij deden was Sir Jamian bellen. Wij kregen Jasper Martens aan de telefoon. Binnen korte tijd was hij bij ons heeft direct alle zorgen uit handen genomen. Hij heeft alles gedaan wat hij kon om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Zowel bij de voorbereidingen als tijdens de dienst is Jasper zeer respectvol met alles omgegaan. De afscheidsdienst zelf was heel mooi geregeld; met liefde, zorg en respect. Ook de nazorg was fantastisch. Jasper, tijdens deze verdrietige tijd was jij voor ons een rots in de branding. Dank je daarvoor!
- Lucien, Petra en Luciano -
Gelukkig dat er nog mensen als Jasper zijn die je ontlasten bij het overlijden van je dierbare en dit doen op een manier die aanvoelde als vertrouwd en behulpzaam. Kon maanden nadien nog bij hem terecht voor vragen. Nogmaals bedankt Jasper.
- Paul -
Onze moeder schoonmoeder en oma overleed onverwacht. Juist in deze tijd was het belangrijk om iemand te hebben die er echt voor ons zou zijn. Jasper was geweldig. Hij straalde rust uit, dacht met ons mee en was altijd bereikbaar. Wij konden Jasper echt op elk moment van de dag bellen. In het weekend of in de avonduren, het maakte hem niets uit. Hij hielp ons met alles. Hij was voor ons echt een steun in deze moeilijk tijd.
- Familie Burgersdijk -
Lieve Jasper, Ik wist dat het met jou helemaal goed zou komen. Je luisterde oprecht naar ons verhaal en het voelde meteen goed. Het was een mooi en waardig afscheid van Mama. Jammer dat Mama en jij elkaar nooit hebben leren kennen. Ik weet wel zeker dat jullie het heel goed met elkaar hadden kunnen vinden. Hoe triest het ook is, ik ben blij dat ik dit mocht beleven, het hoort bij het leven. Het verlies van mijn moeder maakt me natuurlijk verdrietig, maar we hadden tijd om aan hebt idee te wennen. Nogmaals heel veel dank voor alles dat je voor ons hebt gedaan. Je bent een kanjer!
- Peter en Sylvia -