Skip to content

Kennismaking​

Soms is er tijd om na te denken over het afscheid dat komen gaat. ​Als de dood verwacht wordt, geeft dat de ruimte om alleen en samen met jouw dierbaren stil te staan bij jouw uitvaart. Een harde confrontatie waarin je een afscheid kunt vormgeven naar wie jij bent. Op een manier waarop jij en jouw geliefden hun liefde en emoties volledig kwijt kunnen en met alle details waarmee een uitvaart voor jullie tot in de puntjes klopt.

Een kennismaking met Sir Jamian biedt inspiratie en informatie, maar bovenal vertrouwen. Het allerbelangrijkste is een kennismaking met jou en jouw unieke levensverhaal op een plek die goed voelt. We vertalen dat verhaal en de wensen naar een uitvaart die echt van jullie is. Zo buigen we onduidelijkheid en spanning om naar rust en houvast.

Die rust en houvast blijven, ook als jouw ideeën over de uitvaart veranderen. We zetten je wensen op een rijtje, maar die zijn vaak net zo veranderlijk als onze eigen ontwikkeling. Je wensenboekje is een flexibel document dat je altijd kan wijzigen. Het dient vooral als houvast. Als een middel om over die wensen in gesprek te gaan. Met jezelf, met je omgeving en met Sir Jamian. Samen schaven we het bij tot een laatste wilsbeschikking waar je volledig achterstaat.

De mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Ik ben een expert in het vinden van unieke locaties en leun op een enorm netwerk dat de meest uiteenlopende wensen werkelijkheid maakt. Natuurlijk help ik ook met alle praktische informatie die je in deze periode wil weten. Over de voorzieningen voor culturele en religieuze tradities, repatriëring naar het buitenland, een uitvaartverzekering, een testament, een donorcodicil of waar je op dat moment ook maar duidelijkheid over wil. Je kunt altijd bellen, mailen of Whatsappen.