Skip to content

Uitvaart & Muziek

Muziek is emotie. Muziek leidt tot verbondenheid. Muziek zegt meer dan woorden. Door klanken te horen geef je betekenis aan gevoelens die er op dat moment zijn. Het bewaart herinneringen aan degene waarvan afscheid genomen moet worden. Het geeft uitdrukking aan wie wij zijn en hoe wij het levensverhaal voorgoed in ons hart sluiten. Het levensverhaal van iemand die zoveel impact jullie leven heeft gehad en altijd zal blijven hebben.

Samen met jullie gaan we op zoek naar muziek die naadloos aansluit bij het leven van degene die moet worden losgelaten. Muziek die troost biedt, herinneringen oproept, raakt en een intens moment creëert die beleefd wordt met de mensen die deel uitmaakten van het leven van jullie held. Muziek vertelt een verhaal, net zoals de overledene zijn | haar hele leven gedaan. Een impact die ongelooflijk bijzonder is. Zo kan iedereen aan de uitgekozen muziek een eigen persoonlijke betekenis geven.

Sir Jamian is nauw verbonden met Memories Uitvaartmuziek. Aisha en Peter verzorgen Livemuziek op het afscheid. Livemuziek die een extra waarde en dimensie aan de laatste momenten geeft. Zowel na het overlijden als wanneer het overlijden verwacht komt helpen zij in een persoonlijk gesprek de keuzes te maken voor de muzikale wensen. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. De laatste muziekstukken maken het afscheid intens, eigentijds en memorabel en bieden waardevolle herinneringen aan de uitvaart.