Skip to content

Uitvaart

Een afscheid betekent loslaten, maar de band met jullie held blijft. Sir Jamian ondersteunt bij dat ingewikkelde moment waarop een levensverhaal wordt gedeeld en blijvende betekenis krijgt. Waar de bladzijden van dat verhaal verbinding brengen en waar ruimte is voor het unieke en complexe rouwen van iedereen die hun geliefde moet loslaten. Dat een fundament biedt voor het missen en het houden van, en waardoor je kan doen wat echt nodig is: afscheid nemen.

Dat we dit op een unieke en bijzondere manier kunnen doen, is een cadeau van onze tijd. Eindeloze mogelijkheden gaan verder dan je ooit had kunnen bedenken. Traditionele protocollen en etiquette zijn allang niet meer een heilig huis en krijgen een persoonlijke betekenis. Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart help ik bij het verbinden van de juiste afscheidsaspecten. Samen vormen ze een eigentijds en authentiek geheel op basis van maatwerk. Van de praktische zaken en verplichtingen tot het inspireren zodat elk detail een bijzondere herinnering vormt. Zo is er alle ruimte om stil te staan bij de keuzes en kunnen standaarden worden losgelaten. Een moment waarop we alle geliefde naasten verbinden in dat ene moment, op een eerlijke en oprechte manier.

Het niet laten leiden door standaarden betekent ook een eerlijk kostenplaatje: een vast uurtarief met een aangegeven maximum zonder provisies, ongeacht waar de verzekering is ondergebracht. Met rust en aandacht kijken we samen naar belangrijke keuzes. Sir Jamian is één gezicht met een grote achterban. Dat betekent nauwelijks overhead, veel vrijheid en de juiste expertise voor het ontdekken van alle mogelijkheden. Samen vertalen we het verhaal, de herinneringen en de persoonlijkheid van een overleden held naar een uitvaart die gewoonweg klopt en die bewust beleven niet uit de weg gaat; voor jullie.