Skip to content

Uitvaartbegeleiding nodig in Heemskerk?

In Heemskerk zijn er diverse mogelijkheden wanneer een overleden dierbare het leven heeft losgelaten. Sir Jamian is de uitvaartbegeleider die jou kan helpen om de uitvaart vorm te geven die voldoet aan jouw wensen. Met rust en aandacht kijken we samen naar de belangrijke keuzes die moeten worden gemaakt zodat jullie het afscheid kunnen vormgeven dat bij jullie en de overledene past. Wij zetten de mogelijkheden in Heemskerk graag voor jou op een rijtje.

Als er niet gekozen is voor een thuisopbaring kan de overledene tot de dag van uitvaart verblijven in één van de volgende locaties in Heemskerk:

Als er wordt gekozen voor een begrafenis dan kan deze plaatsvinden op de begraafplaats te Heemskerk:

Voor crematies zijn er geen crematoria in Heemskerk zelf. Maar in omliggende gemeentes zijn deze wel te vinden. Kijk onderaan deze pagina voor de andere mogelijkheden. Mocht je er niet uitkomen neem dan contact met ons op en wij kijken met je mee.

Het is ook mogelijk om de uitvaart, condoleance of samenzijn elders vorm te geven. Een afscheid kan namelijk overal plaatsvinden ook in Heemskerk zijn er veel mogelijkeden. Je kunt denken aan de volgende locaties in deze omgeving:

Natuurlijk zijn er ook vele, unieke locaties en mogelijkheden in omliggende gemeentes. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.

 

Neem gerust contact op via info@sirjamian.nl of 085 019 03 03 om die verschillende mogelijkheden te bespreken. Contact met ons opnemen kan altijd, ongeacht waar een eventuele uitvaartverzekering is ondergebracht. Voor het melden van een overlijden is Sir Jamian 24/7 bereikbaar.