Skip to content

Vormgeven van een afscheid in gemeente Castricum

In de gemeente Castricum zijn diverse locaties voor het organiseren van een uitvaart (crematie of begrafenis). Dit kan onder andere binnen de plaatsen Castricum, Akersloot, Bakkum, Bakkum-Noord, Castricum aan Zee, De Woude, Dusseldorp en Limmen. Sir Jamian is de uitvaartbegeleider die jou kan helpen om de uitvaart vorm te geven die voldoet aan jouw wensen. Met rust en aandacht kijken we samen naar de belangrijke keuzes die moeten worden gemaakt.

Voor een afscheid voorafgaand aan de uitvaart bieden de volgende locaties diverse mogelijkheden:

Begraven in de gemeente Castricum kan op de volgende begraafplaatsen:

Cremeren is in de gemeente Castricum zelf niet mogelijk. Kijk op andere pagina’s voor de andere mogelijkheden in de buurt van de gemeente Castricum.

Weet jij zelf nog een mooie locatie in deze omgeving, laat ons dat dan weten. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.

Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden in omliggende gemeentes. Neem gerust contact op via info@sirjamian.nl of 085 019 03 03 om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Contact met ons opnemen kan altijd, ongeacht waar een eventuele uitvaartverzekering is ondergebracht. Voor het melden van een overlijden is Sir Jamian 24/7 bereikbaar.